Oliver i Hauser: Veliko zanimanje za koncert na Lokrumu

Bogata programska ponuda u Dubrovniku nije spriječila publiku da već sada velikom dinamikom kupuje ulaznice za koncert Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera koji će se održati 11. rujna na Lokrumu.Stjepan Hauser i Oliver DragojevićPrema organizatorima, interes je izvrstan, a atraktivnost ovog programa nimalo ne iznenađuje jer ne nastupaju često, a gdje nastupe – oduševe.

Bit će ovo njihov posljednji zajednički nastup do kraja ovog ljeta, a Lokrum je svoju aktivnost tijekom turističke sezone upotpunio i otvaranjem takozvanih Lazareta. Jedinstveni djelić slavne dubrovačke povijesti i prva dubrovačka karantena bit će dostupna za sve posjetitelje u radnom vremenu rezervata. Kompleks lazareta građen je između 1534. i 1557. godine po nalogu Senata Dubrovačke Republike, radi zaštite od zaraznih bolesti.

Uz neobične priče i legende koje se vežu za otok, poznato je da na njemu posjetiteji nalaze mir dok paunovi sasvim slobodno šeću sa zanimanjem promatrajući pridošlice. Romantična večer uz Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera još je jedna od zanimljivosti koju nam ove sezone pruža predivan i bujan otok s posebnom mikroklimom. Njezine  karakteristike su inspirirale organizatore koncerta  te su zbog utjecaja bure, maestrala i juga, odlučili kategorijama ulaznica dati imena šilok (dubrovački naziv za jugo), bura i maestral.  Ulaznice su u prodaji putem prodajnih mjesta Eventima i sustava Ulaznice.hr po cijeni od 225, 245 i 265 kn kuna. U cijenu je uračunat prijevoz brodovima rezervata iz stare gradske luke.

Menart


Pročitajte još: Oliver i Hauser: Glazbena fantazija na Lokrumu


 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,