Online vinoteka Iločkih podruma

Ljubitelji vina Iločkih podruma svoje omiljeno vino mogu naručiti iz udobnosti i sigurnosti svog doma. Virtualna vrata online vinoteke otvorena je na adresi https://shop.ilocki-podrumi.hr/.

U online vinoteci Iločkih podruma sigurno ćete pronaći svoje omiljeno vino, jer je u ponudu uključen cijeli asortiman. Široka ponuda nudi odabir idealnog vina za sve prilike. Bilo da se radi o dobrim vijestima kojima treba nazdraviti, iznenađenju za dragu vam osobu ili samo uživanju uz omiljenu knjigu, pronaći ćete vino za svaki trenutak.

Graševina, Kapistran bijeli i Kapistran crni iz klasične linije, vina su koja idu uz sve što volite, imaju široku primjenu u gastronomiji i sljubljivanju sa svakodnevnim menijem. Nova berba iz odabrane linije vina Iločkih podruma idealna je za svaki dan i uz svaki ručak upravo zahvaljujući svojoj mladosti i svježini.

Za posebne prilike tu su vrhunska vina s jedinstvenog bogato osunčanog vinogradarskog položaja Principovac. Limitirana linija Principovac u svojoj paleti nudi polusuhe i poluslatke Graševinu, Chardonnay i Traminac, vina stvorena za uživanje ili kao iznenađenje za dragu osobu. Za one najposebnije prilike i trenutke za pamćenje, u online vinoteci Iločkih podruma pronaći ćete sve predikatne Tramince, od kasne pa sve do ledene berbe.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 350 kuna, a trenutno se vrši samo na području Hrvatske.

A. G.


Tagged: , , , , , , ,