Osijek: Velika modna revija za Dan žena

Iako nas do kalendarskog početka proljeća dijeli još malo, proljetni trendovi preplavili su shopping centar Mercator Osijek, koji je velikom modnom revijom proslavio međunarodni Dan žena.Na modnoj pisti bile su žene svih dobnih skupina i zanimanja s malim i velikim kćerima, koje su ponijele modele bolje od profesionalki. Za sve modele na pisti modne je kombinacije odabrala stilistica Alma Premerl Zoko, kombinirajući ponudu Mana mode, Konzuma, Intersporta i Modiane koji imaju svjetski poznate, ali i vrsne domaće brendove.

Alma je okupljenu publiku vodila i kroz program dajući savjete kako se odjenuti za najtopliji dio godine. Modna je revija započela izlazom malenih modela koji su nosili proljetnu kolekciju Mane upotpunjenu ‘plišancima’ iz ponude Konzuma. U drugom su izlazu brojne žene dobile inspiraciju za svoje proljetne kombinacije – Alma je kombinirala sve brendove centra i pokazala kako dobro izgleda mix and match priča. Treći je izlaz bio u znaku proljetnih svečanosti, pa ne čudi kako su u njemu predstavljene haljine iz Modiane i Mane, ali i prekrasne suknjice od tila za male princeze. I na kraju revija je završila ‘sportskim’ izlazom Intersporta kroz koje su pokazani trendovi kako nositi logomaniju, ali i odabrati outfit za trčanje, fitness, planinarenje.

Pistu po kojoj su se redali modni trendovi, uredio je Vinkoprom koji se nalazi u prizemlju centra. Sve modele prije izlaska na pistu našminkala je Dorotea Bosak iz studia Doroty, za frizure je bila zadužena Ivana iz frizerskog salona MIX, a cijelu je beauty priču pojačao Avon čija je Avon lady Sonja Šantar ispričala priču o ženskoj ljepoti, ali i mogućnosti da se uvijek zablista u posebnom sjaju. Za Dan žena Avon je svakoj ženi, ali i njihovim kćerima darovao proizvode za ljepše proljeće.

U zabavnom dijelu programa sudjelovali su ženska klapa Certissa iz Đakova i mali plesači iz plesnog studija Broadway.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , ,