Oskarovski roman Imaju svi pravo

Promocija romana prvijenca ‘Imaju svi pravo’ novopečenog oskarovca Paola Sorrentina u zagrebačkoj knjižari Vuković&Runjić.
La grande bellezza
‘Molly Bloom, heroina Joyceova Uliksa, leži u krevetu i prisjeća se svojih provokativnih i erotičnih avantura…  Sada se pretvara u muško i postaje Tony Pagoda, intrigantni junak romana prvijenca Paola Sorrentina, koji frenetičnim tempom, bez daha, pripovijeda o svojim glazbenim i seksualnim uspjesima i promašajima… S ovim romanom u rukama nećete osjećati nikakvu potrebu za partyjem osim onim oskarovskim u knjižari Vuković&Runjić, spremnog za sve ljubitelje Paola Sorrentina i sve one koji se tek spremaju to postati! Čekamo vas u četvrtak u 18 sati u Teslinoj 16.’

Tim riječima na promociju prvog romana ‘Imaju svi pravo’ Paola Sorrentina, jednog od najzanimljivijih umjetnika Italije, poziva  nakladnička kuća Vuković&Runjić koja je nedavno izdala taj roman, a kojim se novopečeni oskarovac (njegova ‘Velika ljepota’ odnijela je zlatni kipić za najbolji strani film) nametnuo kao jednako sjajan romanopisac.

Paolo Sorrentino-Imaju svi pravoStoga će na Oskarovskom partyju u čast Sorrentinu, u žaru jedne osebujne debate, njegove filmske boje braniti filmski povjesničar Daniel Rafaelić, a britko pisaće pero spisateljica i kolumnistica Milana Vuković Runjić.

Uz kadrove ‘Velike ljepote’ (La grande bellezza) i glazbenu kulisu talijanskih kancona, miljenici Fortune mogu u Sorrentino tomboli osvojiti šarmantne nagrade, a svi koji ostanu kratkih rukava mogu iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i kupiti roman Svi imaju pravo uz prigodan popust.

P. R.

Pročitajjte još: Hrvatska premijera La grande bellezza

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,