Osvježenje je zakon: Plaža usred Zagreba

Ako neće plaža gradu, onda će grad plaži. Iako zvuči kao nemoguća misija, to će se moći iskusiti na ‘Osvježenje je zakon’ plaži u Zagrebu u organizaciji Žuje Limun i Grejp. Ova oaza u užem centru grada protezat će se Europskim trgom od 4. do 12. srpnja od 10 do 23 sati.Osvježenje je zakonSlužbeno otvorenje plaže zakazano je za subotu, 4. srpnja kad će u 21.00 sati nastupiti trenutačno najuzbudljiviji i najzaposleniji zagrebački cover band The Roomors. U ponedjeljak, 6. srpnja u 20.30 sati, Ema Gagro, natjecateljica glazbenog showa ‘The Voice’ posjetiteljima će predstaviti svoj debitantski singl ‘Trebaš mi’.

Svakog dana od 10 do 17 sati svi posjetitelji moći će se udobno smjestiti u svojoj ležaljci, sunčati se uz relaksirajuću glazbu i osvježiti se Žujom Limun i Grejp. Neće izostati ni ljetne sportske igre – odbojka na pijesku, boćanje s vodenim balonima, tenis sa spužvastim lopticama, badminton te društvene i brojne nagradne igre.

Provod na plaži ne bi bio potpun bez odličnih večernjih koncerata pa će gradska plaža od 21 do 23 sati odjekivati zvukom mnogobrojnih cool bendova.

Gradske plaže će osvanuti i u drugim gradovima kontinentalne Hrvatske. Nakon Zagreba, ljetnu turneju Žuja Limun i Grejp nastavljaju u Osijeku na Trgu Svetog Trojstva od 17. srpnja do 26. srpnja i u Varaždinu od 31. srpnja do 9. kolovoza.

Opširnije na: www.ozujsko.com/gradska-plaza


 

More knjiga-Zrinjevac
Prvo zagrebačko more knjiga

 

Tagged: , , , , , , , , ,