Palčić gore za palčiće!

Postoje među nama mali, hrabri borci koji se od samog rođenja bore za svoj mali, ali vrijedan život. Preteška borba za život njima i njihovim liječnicima otežava improvizacija zbog nedostataka i zastarjelosti medicinske opreme.
Palčić goreTako je pokrenuta humanitarna akcija ‘Palčić gore’ gdje samim uključivanjem pomažete našim najmanjim i najhrabrijim herojima da dobiju najbolju šansu za život. A njihov život je najveća nagrada i on nema cijenu.
U sklopu akcije ‘Palčić gore’ koju su pokrenuli roditelji iz Kluba nedonoščadi Palčići, a pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića i Ministarstva zdravlja, održana je humanitarna promocija istarskih vina poznatog vinara Leonarda Palčića u zagrebačkom restoranu Pauza.
Palčić goreUz odabrane malvazije i merlot, u ponudi su bile i finger food delicije šefa kuhinje koje su se sljubljivale uz određene vinske okuse. I naravno, treba naglasiti da su svi sudionici donirali određenu sumu novaca u humanitarni fond donacije ‘Palčić gore’.
Svi vi možete to isto napraviti pozivom na humanitarni broj 060 9098 (cijena po pozivu iznosi 6,25 kn a uključenim PDV-om ) i uključiti se u akciju prikupljanja sredstava za kupnju inkubatora i medicinske opreme.
P. R. / Foto: Julio Frangen
Tagged: , , , , , , , , , , , , ,