Petra Kurtela u komediji Loptice

Petra Kurtela i Dunja Fajdić predstavljaju novu kazališnu prestavu ‘Loptice’. Mlade glumice čiji je talent osvojio brojnu publiku diljem Hrvatske i regije, zvijezde su predstave koja uz ljubavnu tematiku i poigravanje međuljudskim odnosima garantira odličnu zabavu te nasmijanu publiku u kazalištima. Premijerna izvedba ‘Loptica’ je u četvrtak, 21. siječnja u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.

http://youtu.be/njZ0izr5los

Nakon zavidnog uspjeha mjuzikla ‘Crna kuća’, koji je s oduševljenjem pogledalo nekoliko desetaka tisuća gledatelja, B GLAD produkcija zajedno s kazalištem Komedija predstavlja novu kazališnu priču u režiji Igora Barberića, a koju potpisuje novinar i pisac Igor Weidlich. Atraktivni omnibus ‘Loptice’ sastoji se od pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja, s jedne strane, nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok, s druge strane, preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i može li jedna ‘obična’ trudnoća stati na put karijeri mlade TV voditeljice – sve to uz nepresušne doze urnebesnog urbanog humora donose ‘Loptice’.

Glumačku postavu, uz Petru Kurtelu i Dunju Fajdić, čine Slaven Španović i Igor Baksa, a nakon premijere predstava će obići cijelu Hrvatsku.

‘Sjajna glumačka postava te tematika koja razbija iluzije i tabue s nestrpljenjem vas očekuju, stoga ne propustite priliku da se dobro nasmijete, a u isto vrijeme otkrijte tajnu Loptica – što je to zapravo ljubav’, ističe producent Tadija Kolovrat

S. L.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,