Plati taxi koliko možeš (ako možeš)

Od subote 28. ožujka, Adria Taxi iz Zagreba sugrađanima nudi uslugu prijevoza tako da plate koliko mogu u tom trenutku. Ako i ne mogu platiti, nemaju nikakvu obvezu ni sada niti ubuduće.Dakle, ako vam je potrebno bilo što obaviti, otići na radno mjesto ili nešto treće, a za to vam je potrebna usluga taxi prijevoza, putem aplikacije Adriataxi možete naručiti prijevoz bez obaveze plaćanja. Ako, pak, želite platiti određeni iznos, vozač će vam izdati račun.

Stavili su 20 vozila na raspolaganje svaki dan od 6 do 18 sati, sve dok budu mogli financirati ovakav način poslovanja za vrijeme trajanja izvanrednih mjera. Sva vozila su dezinficirana i vozači imaju propisanu zaštitu. Također, pozivaju i tvrtke koje se bave proizvodnjom ili trgovinom s dostavom da im se jave radi suradnje. Raspolažu s većim voznim parkom te prema potrebi vrlo brzo ga mogu aktivirati.

Na stranici www.adriataxi.com možete naručiti i međugradske transfere ako imate propisane dokumente nadležnih tijela ili direktno na telefon 098 288 850.

Skinite taxi aplikaciju za android i apple telefone.

Molimo samo za razumijevanje ako ćete čekati na vozilo duže nego inače, poručuju iz Adria Taxija.

P. R.Tagged: , , , , , , ,