Počela druga sezona Crne kuće

Na premijernoj izvedbi najgledanijeg spektakla u regiji, koji već drugu godinu zaredom puni Kino dvoranu Studentskog centra u Zagrebu, od gromoglasnog smijeha zaorila su se i sama nebesa.

Crna kuća-2. sezonaNeodoljivo zli, ali najšarmantniji biskup Hudi, zaljubljene Gričanke i nove avanture cijelog društva s Griča i Kaptola oduševile su mnoge posjetitelje. Tin Samardžić došao je podržati kolegu iz grupe Saša, Tin i Kedžo, Damira Kedžu, koji igra ulogu zlog biskupa Hudija, a za koju je, kao i cijeli cast, nagrađen ovacijama.

Hit koji je u prvoj sezoni pogledalo više od 20.000 gledatelja ponovno je napunio Kino dvoranu Studentskog centra i oduševio zaraznim humorom bez dlake na jeziku, glazbenim hitovima uz vrhunski band uživo, raskošnom kostimografijom i novim dogodovštinama s Griča i Kaptola zbog kojih se za ovaj mjuzikl traži karta više.

Urnebesna komedija o gričkim vješticama, lomačama, rasplesanim franjevcima i kaptolskim biskupima, u novoj sezoni očekuje sve one željne smijeha i dobre zabave, a Damir Kedžo, Antonia Barišić, Marija Kolb, Hrvoje Foretić te cijelo zabavo društvo s Griča i Kaptola garantiraju odličan provod uz čarobnu priču iz 16. stoljeća koja prikazuje povijest onakvom kakva je trebala biti.

Sljedeća izvedba ‘Crne kuće’ je u petak, 15. studenog, a zbog velikog interesa preporuča se kupovina ulaznica u pretprodaji po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Kina Studentskog centra. Sve informacije vezane uz ‘Crnu kuću’ i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com.

Select PR

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,