Pokreni se! u Karlovcu

Prekrasna slika putuje Hrvatskom iz Karlovca. Sportska dvorana Mihajla Prezelja Mitile pokrenula je brojne vježbače koji su izabrali osvijestiti vlastitio tijelo. Glumica Mila Elegović poslala je snažnu poruku u nadi da će se još više građana Hrvatske pokrenuti, dok su sprortaši Marijo Možnik i Mario Vekić podijelili iskustva iz bogatih sportskih karijera.

Vježbanje nije samo dobro za naše tijelo i fizičko stanje već je i odličan lijek za ljudski duh. U jednom dijelu mog života kada sam bila loše volje i pomalo depresivna, moj dobri prijatelj trener preporučio mi je aktivno vježbanje. Od tog mi se dana život u potpunosti promijenio, osjećam se sretnije i veselije te bih svakako preporučila svima da iskoriste prirodu koja ih okružuje, da borave što više na svježem zraku i da vježbaju!“ – izjavila je glumica Mila Elegović.

Projekt Pokreni se! u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdravi život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja, dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

‘Vježbači u Karlovcu su odradili naporan trening. Shvatili su da se ‘Ne može dobiti nešto za ništa’ i sigurno je da će takav princip ostati dio njihovog životnog stila. Karlovac se pokrenuo!’, izjavio je prof. dr. sc. Igor Jukić s
Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Kontinentalna turneja Pokreni se! nastavlja se 23. studenoga u Varaždinu te 30. studenoga u Slavonskom Brodu gdje vježbače očekuju zanimljiva predavanja i trening, a partneri projekta osigurali su poklone.

Pokreni se/Foto: Mirko Janković

Tagged: , , , , , , , , , , ,