Pokreni se – u Zagorju

Hrvatsko zagorje ove subote slavi zdravi život. Kontinentalna turneja projekta ‘Pokreni se!’ u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, 26. listopada od 11 sati poziva na druženje, vježbanje, upoznavanje vlastitog tijela. Ima li išta ljepše nego pokloniti sebi zdravlje?

Pokreni se-projekt– Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti? Unaprijedite svoje kretanje u svakodnevnici,  dijagnosticirajte se i poboljšajte svoje zdravlje! – izjavio je Marin Dadić iz Biotreninga koji će i u Krapini besplatno dijagnosticirati određen broj vježbača.

Subotnje jutro idealno je za dobar trening vlastitim tijelom koji će stručnjaci Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokloniti Zagorju i na taj način potaknuti sve nas na više kretanja. Zanimljivo predavnje iz nutricionizma održat će Definicija hrane, a partneri projekta osigurali su poklone.

– Nakon Osijeka, Krapina je drugi grad kontinenta za koji se prijavio maksimalan broj vježbača. Iznimno mi je drago da je Hrvatsko zagorje prepoznalo važnost poruke ovog projekta i da se stvari po ovom pitanju ipak mijenjaju! S nama u Krapinu dolaze vrhunski sportaši a pripremamo i brojna iznenađenja za vježbače!’ – izjavio je autor projekta Toni Dabinović.

Prijavite se za vježbanje na: www.pokrenise.hr

Select PR

Tagged: , , , , , , , , ,