Posebno izdanje Jägermeistera za EURO

Mast-Jägermeister SE, proizvođač poznatog biljnog likera, svoje posebno izdanje Jägermeister boce odlučio je posvetiti ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu, koje se od 10. lipnja do 10. srpnja održava u Francuskoj.

Jaegermeister-EURO 2016Riječ je o prvom posebnom dizajnu boce na tržištu alkoholnih pića koja umjesto standardne etikete ima vizuale zastava, u ovom slučaju 24 zemlje sudionice EURO-a 2016.

Tako će se 0,7 l boce Jägermeistera s hrvatskom zastavom, u ediciji od 20.000 komada, naći početkom prvenstva na policama svih bolje opremljenih domaćih trgovina, i to po istoj cijeni kao i regularna boca.

Jägermeister je jedno od rijetkih pića za koje ne možemo reći da je žensko ili muško, već u njemu, kao i u nastupima hrvatske reprezentacije na kontinentalnim i svjetskim nogometnim smotrama, oba spola podjednako rado uživaju.

Jaegermeister -HrvatskaUpravo je tako nastala ideja da se kroz vizuale zastava na prepoznatljivoj zelenoj boci dodatno produbi nacionalni naboj, domoljublje, osjećaj ponosa te želja za navijanjem u narodu.

Ovo prvo posebno izdanje još je jedan u nizu načina na koji se legendarni biljni liker, proizveden od 56 vrsta pažljivo izabranih sastojaka, svojim potrošačima približava kroz izravan i osoban pristup na mjestima gdje se okupljaju kako bi se dobro proveli i zabavili.

Iskustvo navijanja uz omiljeni biljni liker navijači će za vrijeme trajanja prvenstva moći osjetiti na tematskih promocijama u odabranim lokalima, i to u svim većim hrvatskim gradovima u kojima će se pratiti nogometni prijenosi iz Francuske.

P. R.

 


Jaegermeister Adriatic Tour 2015

Jägermeister Adriatic Tour 2015.


Rambo Amadeus- Jägermeister Adriatic Tour

Jägermeister Adriatic Tour okupio 20.000 ljubitelja glazbe


Tagged: , , , , , , , , , , ,