Prilagodite temperaturu: Hladnjaci za vino La Sommeliere

Hladnjaci za vino idealno su rješenje za svakog ljubitelja vina koji želi osigurati savršene uvjete za čuvanje i starenje svoje vinske kolekcije.

Dizajnirani s ciljem održavanja optimalne temperature, vlažnosti i zaštite od svjetlosti, ovi uređaji pomažu u očuvanju kvalitete i okusa vina, bilo da se radi o crnom, bijelom ili pjenušavom vinu.

Tvrtka Koracell nudi hladnjake za vino La Sommeliere, koji su posebno dizajnirani kako bi jamčili optimalne uvjete skladištenja vaših boca sa značajkama kao što su kontrola vlažnosti, stabilnost temperature, sustav protiv vibracija, filtracija zraka i UV zaštita.

La Sommeliere je vodeći francuski proizvođač vrhunskih vinskih ormara i hladnjaka, koji je u vlasništvu grupe FRIO Enterprises.  Osim La Sommeliera, proizvode hladnjake za vino Climadiff i Avintage.

Svi hladnjaci za vino dolaze s preciznom kontrolom temperature koja omogućuje postavljanje idealne temperature za različite vrste vina. Mnogi hladnjaci za vino imaju dvostruke zone hlađenja, što omogućuje čuvanje crnih i bijelih vina na različitim temperaturama.

Održavanje idealne razine vlažnosti ključno je za sprječavanje isušivanja čepova i ulaska zraka u boce, što može negativno utjecati na kvalitetu vina. Hladnjaci za vino osiguravaju optimalnu vlažnost za dugotrajno čuvanje.

Staklena vrata s UV zaštitom sprječavaju štetne sunčeve zrake da oštete vino, zadržavajući njegov okus i aromu netaknutima. Minimalne vibracije i tihi rad osiguravaju da vino miruje i stari na pravi način, bez ometanja sedimentacije koja može utjecati na njegovu kvalitetu.

Hladnjaci za vino dolaze u raznim dizajnima i veličinama, od kompaktnih modela koji se uklapaju u male prostore do velikih vinskih ormara koji mogu pohraniti stotine boca. Elegantan dizajn čini ih atraktivnim dodatkom svakom domu ili profesionalnoj vinskoj kolekciji.

Također, dolaze s VINOTAG aplikacijom koja omogućuje upravljanje vinskim hladnjakom sa svog pametnog telefona. Fotografirajte etiketu vinske boce i pristupite njezinoj detaljnoj evidenciji vina: boca se automatski  registrira u vašem digitalnom hladnjaku, s detaljnom evidencijom vina i na svojoj točnoj lokaciji.

Hladnjaci za vino imaju  prednost za dugotrajnu pohranu, jer pružaju savršene uvjete za dugotrajno čuvanje vina omogućuju mu da sazre i razvije svoj puni potencijal.

Praktični su jer su boce lako dostupne na idealnoj temperaturi, spremne za posluživanje u svakom trenutku, izložene i spremljene na drvenim ili metalnim policama, koje imaju mogućnost izvlačenja zbog lakšeg snalaženja i skladištenja. Također dodaju eleganciju i stil vašem domu, restoranu, i prostoru u kojem se nalaze.

Investiranje u hladnjak za vino je mudra odluka za svakog ljubitelja vina, bilo da ste amater ili iskusni sommelier. Ovi uređaji ne samo što osiguravaju da vaša vina budu pohranjena u optimalnim uvjetima, već predstavljaju elegantno i praktično rješenje za čuvanje vaše kolekcije. S različitim modelima u ponudi, možete pronaći savršen hladnjak za vino koji odgovara vašim potrebama i stilu.

Hladnjak za vino La Sommeliere, na eventu Vino uz žlicu u zagrebačkom restoranu Botanist, predstavio je Tomislav Kovač iz tvrtke Koracell, koja ih distribuira na hrvatskom tržištu.

P. R. / Foto: Nikola ZokoTagged: , , , , , ,