Program i raspored projekcija 11. ZFF-a

Objavljen je cjelokupan program i detaljan raspored projekcija 11. Zagreb Film Festivala.

ZFFGlavni natjecateljski program (kino Europa, kino Tuškanac, Zagrebačko kazalište lutaka) ove godine donosi jedanaest dugometražnih igranih, deset kratkih igranih, dvanaest dokumentarnih filmova u međunarodnoj konkurenciji te devet filmova novih hrvatskih autora/ica u programu ‘Kockice’.

Uvijek bogat popratni program ove godine uključuje sedam filmskih cjelina, od kojih su neke već dobro poznate posjetiteljima Zagreb Film Festivala, kao što su ‘Velikih 5’, ‘Bibijada’ i ‘Moj prvi film’ te četiri nova programa; ‘Inspirirano stvarnim događajem’, ‘Re-kreacija Queera’, ‘Dan LUX filma’ i ‘Istočnoeuropski SF’. Ovo izdanje ZFF-a uključuje i zanimljive posebne projekcije, niz sadržaja u drugom izdanju edukativnog programa Industrija te popratna događanja.

Osim detalja o filmovima, na web stranicama ZFF-a možete pronaći termine, raspored projekcija i popratnih događanja na svih pet lokacija (kino Europa, kino Tuškanac, Zagrebačko kazalište lutaka, Zagrebački plesni
centar i Muzej suvremene umjetnosti). Objavljen je i interaktivan raspored programa koji se nalazi u rubrici ‘filmski program’ u gornjem izborniku, a unutar tablice možete klikati i doći do detaljnih informacija o svim filmovima i događanjima.

Danas (ponedjeljak, 14. listopada) u 16 sati, započinje i pretprodaja ulaznica na blagajnama kina Europa, a cijene ulaznica u pretprodaji biti će 5 kuna niže. Niže cijene ulaznica odnose se i na web rezervacije koje se preuzmu u razdoblju do 19. listopada. Ulaznice možete rezervirati isključivo putem internetske stranice ZFF-a na linku ‘rezerviraj’ ispod svakog filma u programu.

Blagajne kina Europa, u Varšavskoj 3, za vrijeme pretprodaje radit će od 14. do 18. listopada: 16 do 21 sat i 19. listopada: 12 do 20 sati.

Detaljnije informacije o ulaznicama, rezervacijama i besplatnim projekcijama pogledajte ovdje.

ZFF

Tagged: , , , , , , , ,