Promocija knjige u Splitu: Emotivna ispovijest Josipe Pavičić Berardini

Emotivna autobiografska knjiga Josipe Pavičić Berardini ‘Šest milimetara’ osvaja srca brojnih građana diljem Hrvatske. Potresna priča o borbi s rakom dojke nakon brojnih hrvatskih gradova predstavljena je i u Splitu.Josipini prijatelji, modna dizajnerica Anamarija Asanović, komičarka Marijana Perinić, pjevač Joško Čagalj Jole sa suprugom Anom, brojne žene koje su preboljele ili se bore s rakom dojke ali i muškarci, u hotelu Marmont prisustvovali su ovoj emotivnoj promociji. Knjiga podiže svijest o važnosti prevencije raka dojke, govori o životu s rakom te pruža prijeko potrebnu utjehu svima koji se na posredan ili neposredan način moraju suočiti s ovom opakom bolešću.

Spisateljica je sa Splićanima podijelila svoje iskustvo koje je opisala u knjizi, svoje spoznaje i sve ono što je naučila zahvaljujući svom životnom buđenju. ‘Ja ne dajem savjete, smatram da za to nemam pravo, ali dajem podršku. Tu sam za svakog tko me potraži. Ako sam mogla ja možeš i ti’, izjavila je Josipa Pavičić te pozvala žene da povedu računa o svom zdravlju, da se redovito pregledavaju te da za bilo koju promjenu ili kvržicu odmah reagiraju.

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti, kako prilagoditi prehranu, aktivnosti i slično tijekom liječenja te kako na najbolji mogući način nastaviti svoj život samo su dio razmišljanja Josipe Pavičić Berardini čiji se praktični odgovori mogu pronaći u ovoj knjizi. Ne dopustivši da je strah nadvlada, Josipa se hrabro suočila sa svim teškoćama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest ‘Šest milimetara’ bez sumnje će pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom raka.

Knjiga ‘Šest milimetara’ može se nabaviti na: [email protected]

A. N.Tagged: , , , , , , , , ,