Promotivno snimanje iz zraka

Napokon se kod nas može kvalitetno i po pristupačnim cijenama snimati iz zraka: turističke destinacije, prirodne ljepote, vinograde, korporacijske evente, svadbe i sve drugo što poželite. Za konkretniji upit, obratite se na: [email protected], 091/250 25 36
1-Snimanje iz zrakaUnimedia, producentska kuća iz Zagreba s velikim iskustvom u video produkciji preko 60 dokumentarnih, promotivnih i image filmova te velikog broja TV reklama za domaće i strane klijente, osmislila je i ponudila novi proizvod na tržištu. Promo video u dužini do dvije i pol minute primjeren je za emitiranje na internetu, ali isto tako i na turističkim sajmovima ili TV postajama.

Zagreb, helicopter aerial viewOsobito su ponosni na serijal od 12 dokumentarno-promotivnih filmova ‘Ljepote Hrvatske’ kroz koje su prikazali naše Nacionalne parkove i Parkove prirode. Ovaj serijal je sinkroniziran na četiri svjetska jezika s izvornim govornicima i emitiran diljem svijeta, a objavljen je i na DVD-u koji su turisti mogli kupiti kao suvenir. Osim ovog serijala, producirali su i filmove o Dubrovniku, Požegi, Zagrebu, Kninu, Promini…

Znamo da slika govori više od tisuću riječi, a kvalitetan promo video govori više od tisuću slika. Dakle, ako želite prenijeti ambijent i atmosferu vaše destinacije, hotela, vile s apartmanima, kampa, prirodnih ljepota u okruženju ili užitka plovidbe na vašem brodu, ovo je najbolji način da to učinite.

DubrovnikVisoka kvaliteta slike i široki spektar boja te ambijent destinacije snima se vrhunskom tehnologijom kao što je npr: RED Scarlet – digitalna filmska kamera s kojom se snimaju kadrovi na zemlji, Quadcopter – bespilotna letjelica s instaliranom platformom za upravljanje kamerom koja daje odlične zračne snimke, ostala scenska tehnika – filmske šine, rasvjeta… Naravno, sve se to kasnije obrađuje u postprodukciji koristeći atraktivnu montažu, kvalitetnu grafiku i najmodernije after-efekte.


Autopraona
Vozilo za marketinške kampanje

 

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,