Prvi rock kviz

Koji je rock dvojac angažirao Gazde da zagrijavaju publiku na zagrebačkom koncertu? U kojem je bandu svirao novinar Tihomir Ladišić? Znak kojega zagrebačkog kluba je tetoviran na Doktorovom ramenu? Tko je jači: Lemmy ili Bog?
Hard PlaceTo su samo neka od pitanja koja vas mogu dočekati ako se u ponedjeljak 17. ožujka od 20 sati pojavite u zagrebačkom klubu Hard Place jer u ‘najvećem malom rock klubu u gradu’ (na novoj adresi) počinje Prvi rock kviz u Hrvata!

Da misle ozbiljno, dovoljno je reći kako su kviz sastavili autori pitanja za popularne TV kvizove (i inače dragi gosti kluba koji su ideju za rock kviz dobili baš na šanku), a da misle dugoročno pokazuje činjenica da će serijal rock kviza potrajati do ljeta održavajući se svakog ponedjeljka. Poziv je otvoren svima koji vole kvizove da se pridruže kao natjecatelji ili kao gledatelji. Dođite i provjerite svoje znanje o omiljenim bandovima, pjesmama koje ste sto puta čuli i smiješnim pričama iz svijeta rock ‘n’ rolla.

Pravila gotovo da i nema, a kviz se može igrati ekipno ili pojedinačno. Naravno, ako ste u ekipi, bit će vam lakše, a svaka ekipa može se sastojati od najviše pet igrača. Nema kotizacije, a pobjednici osvajaju cugu i vječnu slavu. Kako netko mora biti i zadnji u kvizu tako je već prijavljena i ekipa ‘Doktor, Lepi, Mali i Stari’ što vam garantira da imate šanse za uspjeh!

P. R.

Tagged: , , , , , , ,