Prvi rođendan Basta Gourmet Bara

Omiljeno okupljalište ljubitelja izvornih talijanskih okusa i specijaliteta Basta Gourmet Bar, velikim partyjem proslavio je prvu godišnjicu postojanja na zagrebačkoj gastro sceni.basta-gourmet-barBasta Gourmet Bar u proteklih se godinu dana nametnuo kao nezaobilazno mjesto za nezaboravna druženja i zabavu uz talijanske delicije zahvaljujući autentičnim i ukusnim kombinacijama okusa. Uz već provjerena izvrsna jela poput originalne napuljske pizze poznate po neodoljivoj, hrskavoj i zlatnoj kori, tankoj samo tri milimetra, te neodoljive bruschette i focaccie, u ponudi Baste nalaze se i pizze s jedinstvenim kombinacijama sastojaka kao što su pizza tartufatta ili lavandina.

Osim odlične hrane, Basta se izdvaja i jedinstvenim ambijentom koji je kombinacija industrijskog dizajna i rustikalnog namještaja, a spaja tri različite cjeline. Prizemlje je rezervirano za bar, dok se na prvom katu smjestio restoran u čijem produžetku se nalazi velika terasa koja je u toplijim mjesecima prava zelena oaza za odmor od gradske vreve.

Originalni talijanski specijaliteti pripremljeni od domaćih ekoloških namirnica, pomno odabrana pića te inspirirajući interijer i eksterijer u samom srcu metropole Bastin je provjereni recept koji će nastaviti promicati i poboljšavati u budućnosti. Već su za narednu godinu najavljeni noviteti u meniju, odlične live svirke, komičarski nastupi, zanimljiva događanja, razne proslave i još mnogo toga što će oduševiti goste ovog šarmantnog bara.

P. R.


Basta-pizzaiolo Daniele Milone
Basta gourmet bar: Duh Italije u centru Zagreba

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,