Prvi rođendan restorana Rodizio do Brasil

Najveća atrakcija brazilskog restorana Rodizio do Brasil u Zagrebu zasigurno je rodizio – tradicionalan način posluživanja hrane sa churrasco žara kojeg možete jesti po principu ‘all you can eat’. Meso, povrće ili morski specijaliteti nabodeni na mačevima polako se peku iznad vatre, poslužuju na sabljama i doslovno tope u ustima.Brazilske plesačiceZa pripremu novih kulinarskih recepata sa žara prvu je rođendansku večer bio zadužen chef Hallan Jones Ferrari koji je sve oduševio svojim specijalitetima – goveđim vratom koji se peče oko pet sati, a dodaje mu se jedino sol, zatim goveđim odreskom s paprom te piletinom koja se zajedno s paprikom marinirala 24 sata.

‘Član ove Rodizio do Brasil obitelji postao sam prije tjedan dana i zajedno ćemo pokušati biti još bolji. Jako volim svoj posao, on je cijeli moj život. Svakom komadu mesa pristupam s jednakom strašću i to je jedina tajna, naprosto moraš voljeti to što radiš’, rekao je chef Hallan Jones Ferrari.

 

Brazilski-restoran-chef-Hallan-Jones-FerrariBrazilski-restoran-chef-Hallan-Jones-FerrariUz više od deset vrsta mesa u Rodizio do Brasilu na raspolaganju je i bogat izbor priloga i salata s izdašnog buffet bara koji se također mogu jesti u neograničenim količinama, te deserti poput ananasa pečenog na žaru ili pohanih banana.

Sve prisutne zabavljale su i uz zarazne latino ritmove na ples mamile samba plesačice, a počela je i vrijedna nagradna igra koja traje do 15. siječnja, u sklopu koje dvoje sretnika mogu otputovati u daleki i egzotični Brazil.

Sve što trebate je uslikati selfie u restoranu, obavezno napisati #putujuBrasil2 te čekati objavljivanje pobjednika.

L. P. / Foto: Nikola Zoko


Brazilski restoran-chef Marcello Donazzolo
Prvi brazilski restoran u Hrvatskoj

Tagged: , , , , , , , , ,