Prvi SladoleDan u Maksimiru

Tisuće Zagrepčana pridružilo se prvoj proslavi novog ‘praznika sladoleda’ – SladoleDana, koju je organizirao vodeći hrvatski i regionalni proizvođač Ledo.
29.05.2015., Zagreb -  Ledodan u parku Maksimir. Photo: Grgur Zucko/PIXSELLU parku Maksimir, SladoleDan je proslavljen zabavnim programom te nizom igara i natjecanja čiji su sudionici nagrađeni sladoledima Leda.

Na pozornici prvog SladoleDana, zajedno s Ledom Medom, voditeljem Franom Domitrovićem i ostalim sladolednim zvijezdama, bili su i DJ-evi, a oko nje puhač velikih balona, mađioničar i hodači na štulama. Klaun Balonko izrađivao je životinje od balona, umjetnici su oslikavali dječja lica, a djeca su mogla postati i umjetnici na štafelaju s flomasterima. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, preskakanju užeta, štafeti s kornetima, hula hoopu i limbo plesu. Pobjednici igara osvajali su sladolede, a svi sudionici proslave SladoleDana mogli su dobiti zahvalnice za uspomenu.

U novu sladolednu sezonu Ledo je ušao s nizom iznenađenja i inovacija. Među 35 novih sladoleda za novu sezonu posebno se ističu King Chocolate Obsession, kojim Ledo slavi 20 godina postojanja branda King, te Silk Milk, najpopularniji sladoled 1990-tih godina, koji se vraća po izboru potrošača, i to po originalnoj recepturi. Tu je i novi Ledonardo, izabran među 200.000 sladoleda koje su kreirali potrošači. Veliko iznenađenje sezone je i sladoled FC Barcelona. Za najmlađe na tržište su lansirani Funny Bubble te Ledo medo i Životinjski rekordi.

A. P.


Ledo Medo Ledo: Nova sezona s 35 sladoleda


Tagged: , , , , , , ,