Psihomodo pop: 30 godina i Bejbi

Velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova, Psihomodo pop proslavio je 30 godina rada.
Davor Gobac (foto Julio Frangen)Prije proslave jubileja snimili su spot za pjesmu ‘Bejbi’ drugi s novog albuma ‘Čiribu Čiriba’, a kameru u ruke ponovno su prepustili svom dugogodišnjem suradniku i prijatelju Radislavu Jovanovu Gonzu, koji je režirao i raniju ‘Donnu’.

U glavnoj ulozi ponovno se pojavljuje mlada glumica Judita Franković koja je utjelovila novu psihomodo heroinu Donnu. Drugi je to dio trilogije koji prati singlove s albuma, a nakon zavođenja u prvom spotu, sada Gobac i Judita prolaze kroz pravu romantičnu horor priču. Ljubavno gugutanje postepeno se pretvara u svađu u kojoj udarci padaju na sve strane, tako da glavni akteri završavaju polomljenih kostiju, u gipsu i Šancovom ovratniku, sa štakama.

‘Danas kada je sve prolazno, kratkotrajno i potrošno, rad sa Psihomodo popom pravi je gušt! Njihova mi priča dokazuje da vrijeme ne mora i ne smije ugasiti ljubav prema životu i poslu, strast, razumijevanje, uživanje… Prekrasna sunčana nedjelja u prekrasnom stanu u Ilici, s prekrasnim ljudima – napravili smo jedan pre…ludi psiho…modo s…pot’, izjavila je glavna akterica Judita Franković.

Pogledajte!

Foto: Julio Frangen

Pročitajte još: Psihomodo pop: Spot Donna s Juditom Franković

Tagged: , , , , , , , , , , , ,