Radio 808 i dizajneri u Laubi

Regionalni Radio 808 s najsvježijim izdanjima svjetske glazbe u programu donosi pregled zanimljivosti koje vas čekaju u narednim danima.Lauba-tjedan dizajnaNajavljuje suradnju sa zagrebačkom galerijom Lauba i poziva na Tjedan dizajna Zagreb 2014 koji će se u Laubi održati počevši od srijede, 23. travnja. Radio 808 tom će prigodom od srijede emitirati svoj program live iz Laube, a na njihovim stranicama moći će se pratiti i video stream. Osim toga, ekipa Radio 808 Soundsystema zabavit će vas na partyju otvorenja i zatvaranja Tjedna dizajna u srijedu i subotu s početkom u 21 sat.

Za album tjedna odabran je ‘Enter The Slasher House’ projekta Avey Tare’s Slasher Flicks. Riječ je o eksperimentalno-psihodeličnom art rock projektu koji je pokrenuo američki muzičar i producent Avey Tare a.k.a David Portner, istaknuti član kultnog banda Animal Collective. Na albumu ‘Enter The Slasher House’ prate ga basistica Angel Daradorian (ex Dirty Projectors) i bubnjar Jeremy Hyman (ex Ponitail).

‘Domaći rad’ posvećen je ovoga tjedna pjesmama grupe Headoneast, repera Magelana, Amire Medunjanin te grupama Seven Mouldy Figs i Svi na pod. Emisiju možete pratiti svakog radnog dana u 11.15 sati.

808 artisti odabrani za tjedan koji slijedi su redom: First Aid Kit, Saidah Baba Talibah, Roisin Murphy, Talib Kweli i Highsakite, a po tri reprezentativne pjesme svakoga od njih možete poslušati svakoga dana u 11.30.

Svakog petka u 12 sati predstavlja se tjedni Top 20 chart u kojem možete putem web stranice glasati za svoje favorite te svaki tjedan osvojiti jedan od vrijednih CD-a koje poklanja Universal Music Hrvatska. Ovog tjedna daruju jedan od najboljih albuma prošle godine, ‘Days Are Gone’ grupe Haim. Ovotjedni No.1 pripao je najnovijem singlu američkog indie pop banda Foster The People ‘Best Friend’, a listu Top 20 Charta poslušajte na Digsterovoj playlisti.

Radio 808

Tagged: , , , , ,