Radionica oslikavanja čaša za vino

Api Ladies nudi više od obične radionice – iskustvo gdje umjetnost postaje sredstvo opuštanja, smijeha i stvaranja trajnih uspomena.Razmišljajući o tome kako bi mogle unaprijediti ponudu kvalitetnih izlazaka u Zagrebu, tri svestrane sestre – Anamarija, Ivana i Patricia – osmislile su vrlo zanimljiv koncept. Api ladies radionicu crtanja po staklu, točnije po staklenim čašama.

‘Crtanje po čašama smo odabrale iz jednostavnog razloga – kada se družimo s prijateljima, često im ponudimo čašu vina. Inspiraciju za ovakve radionice pronašli smo u želji da stvaranje umjetnosti postane dio tih trenutaka zajedništva’, aže jedna od sestara Anamarija Morić, dodajući kako su radionice oslikavanja staklenih čaša smještene u samom srcu Zagreba, u jedinstvenom prostoru Indestructible Concepta.Radionica crtanja po staklu pruža nevjerojatno iskustvo. Kako kažu ove kreativke, riječ je o dvosatnom bijeg od svakodnevnog života, gdje svaka kap boje postaje prilika za izražavanje vlastite kreativnosti. Nakon kratkog uvoda, cijela grupa pristupa stvaralačkom djelu. Instruktori pružaju smjernice i tehničku podršku, a uz glazbu i opuštenu atmosferu, radionica postaje prilika za opuštanje i razgovor. Chill zona, opremljena udobnim sjedećim prostorom, omogućuje polaznicima da uživaju u ispijanju pića, razgovoru s prijateljima ili stvaranju novih poznanstava. Bez obzira jeste li umjetnički entuzijast ili tek početnik, Api Ladies će vam pružiti podršku i vodstvo kako biste stvorili jedinstvena staklena remek-djela.

Prva radionica počinje! Kako su cure već spomenule, održavat će se u prostoru Indestructible Concepta, u centru Zagreba, a datum prve radionice je 12. siječnja u 18 sati. Cijena je 20 eura, a svoje mjesto rezervirajte prijavom na ovaj link.

I da – pratite Api ladies stranicu na društvenim mrežama, jer ćete tamo prvi saznati sve informacije o daljnjim datumima radionica koje će se održavati jednom mjesečno.

A. P. / Foto: Promo
Tagged: , , , , , , , ,