Radolfijev koncert u HAZU

Davor RadolfiPrihod s dobrotvornog koncerta u Preporodnoj dvorani HAZU namijenjen je projektu ‘Dom daleko od doma’ Zaklade Sierra

Cilj jednog od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj ‘Dom daleko od doma’, izgradnja je prvog Centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb kronično oboljele djece. Riječ je o zajedničkom projektu Zaklade Sierra i Klaićeve bolnice, a podršku ovom projektu dali su Grad Zagreb i Ministarstvo zdravlja. Početkom listopada 2012. Zaklada Sierra dobila je lokacijsku dozvolu, a, kako je istaknula upraviteljica Zaklade, Višnja Vranešić, početak izgradnje planiran je za proljeće 2013. godine. U Centru će se provoditi programi palijativne skrbi, psihorehabilitacije te smještaja bolesne djece i njihovih obitelji.

Davor Radolfi rado se odazvao pozivu za sudjelovanjem u ovoj hvalevrijednoj akciji, a svoje dobro poznate balade zapjevao je uz pratnju kolega Luke Udjbinca na akustičnoj gitari i Damira Bardeka na električnom pianu. U znak zahvale, Višnja Vranešić darovala im je svima po jednog plišanog Hrabrog medu, maskotu Zaklade Sierra.

R. C.

Tagged: , , , , , , , , ,