Red red wine bar: Damir Vujnovac – putopisno predavanje o Sahari

Putnik s pregršt kilometara i doživljenih zemalja u nogama, Damir Vujnovac, otisnuo se tamo kamo se uvijek rado vraća – u pustinju.Damir Vujnovac-Glas iz SahareNjegove putopisne crtice iz Sahare otkrivaju skriveno i neskriveno, bilješke i dojmove, neposredno i srčano, svim osjetilima, jedan daleki svijet koji on osjeća dijelom sebe.

Sa svojim iskustvima upoznat će nas na putopisnom predavanju ‘Glas iz Sahare’, koje će održati u ponedjeljak, 15. svibnja, u 19 sati u Red red wine baru u Zagrebu (Andrije Hebranga 30).

Damir je sudjelovao u Saharskom maratonu, a upoznao je i jedinstven pustinjski narod Saharawi, što ga je navelo na pokretanje projekta ‘Saharawi – dječji glas iz Sahare’.

Uz kolaž veličanstvenih fotografija, razgovarat će se o svemu tome, ali i kako napisati punokrvni književni putopis, prenijeti dojmove i fascinacije pisanom rječju, predati čitatelju svoja nezaboravna iskustva…

Ulaz na predavanje je besplatan. Imat ćete priliku uživati i u zalogajčićima s humusom (orijentalnim namazom), koje je pripremio Damir te vinima Kutjeva d.d. koje je podržalo ovaj projekt.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , ,