Regionalni spektakl Crna kuća

U premijernoj izvedbi nove sezone urnebesne komedije ‘Crna kuća’, koja nas očekuje u petak, 18. listopada u 19.30 sati u Kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu, Kaptolom će ponovo zavladati najbrutalniji ali i najšarmantniji biskup koji je ikad kročio ovim prostorima, a kojeg utjelovljuje mladi pjevač Damir Kedžo.

Crna kućaZloglasni Hudi priprema nove nepodopštine kojima će unijeti nemir u sretno društvo pomalo naivnih stanovnika, a čudo rasplesanog franjevca koji svijetli u mraku te još brojne dogodovštine dodatno će uzdrmati harmoničan Kaptol grad.

– Ne mogu dočekati da ponovo stanem na pozornicu i guštam u ulozi šarmantnog i humorističnog negativca, biskupa Hudija. Ovih dana obavljamo posljednje pripreme za novu sezonu u kojoj ćemo pretresti sve moguće teme koje nas danas muče i prikazati ih na smiješan i zabavan način, uz nove elemente predstave! – otkrio je Kedžo.

Hit koji je do sada oduševio više od 20.000 gledatelja i koji je donio dašak Broadwaya na naše prostore, ponovo će nas podići na noge zaraznim humorom bez dlake na jeziku, glazbenim hitovima uz vrhunski bend uživo, raskošnim kostimima i doživljajem zbog kojeg se za ovaj mjuzikl traži karta više.

Damir Kedžo, Dunja Fajdić, Antonia Barišić, Marija Kolb i Hrvoje Foretić samo su dio ekipe koja jamči da će se u novoj sezoni senzacionalnog mjuzikla od gromoglasnog smijeha zaoriti i sama Nebesa te začiniti zagrebačku jesen i uvesti nas u svijet povijesti kakav još nismo doživjeli.

Ulaznice za predstavu 18. listopada od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kuna putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Kina Studentskog centra. Sve informacije vezane uz ‘Crnu kuću’ i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com

Select PR

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,