Rekordan interes za Karlovačko RockOff

Karlovačko RockOff šalje posljednji poziv svim zainteresiranim glazbenicima i bendovima koji žele svoje garaže zamijeniti svjetlima pozornice.
Karlovačko RockOffNaime, ostalo je još manje od dva tjedna za prijave na festival koji novim talentiranim izvođačima otvara vrata u svijet glazbe i pruža mogućnost da ostvare svoj san. Dosad se prijavilo  više od 100 glazbenika iz svih dijelova Hrvatske. Vremena za prijavu je još zaista malo, točnije do 30. ožujka, a svi zainteresirani mogu svoje uratke prijaviti na:  www.karlovacko.hr/karlovackorockoff/. Pobjednika očekuje prava glazbena avantura: 100 sati snimanja i produkcije u studiju u suradnji s vrhunskim producentom, produkciju singla i snimanje videospota. Novu zvijezdu Karlovačko RockOffa očekuje još jedna poslastica – nastup i gostovanje na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu.

Među pristiglim prijavama ima i već poznatih bendova, poput Adastre, što dodatno potvrđuje važan status Karlovačko RockOffa, inovativne glazbene platforme koja mladim glazbenicima pruža prilika da pokažu svoj talent, podijele ga s publikom i postanu nove glazbene zvijezde ili učvrste svoj status među publikom. Žiri u sastavu Hrvoje Horvat, Ivan Dečak, pjevač i autor hitova grupe Vatra, Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica grupe Jinx, Damir Martinović Mrle, član grupe Let 3 te Srđan Sekulović Skansi, poznati producent, imat će težak zadatak odabira najboljih među odličnima, no publika im u tome može pomoći glasovanjem za svoje favorite na internetskoj stranici Karlovačko RockOffa.

Vremena je malo, a kvalitetnih bendova zaista mnogo, već sad više od 100, trenutačno najviše iz Sinja i Splita, što potvrđuje status Dalmacije kao najraspjevanije regije, no i kontinentalci još uvijek imaju priliku pokazati svoj talent. Već 10. travnja bit će poznato kojih 30 izvođača ide u sljedeću fazu natjecanja. Pobjednik može biti samo jedan, no da su oni izvrsni među prijavljenima prepoznati i od strane publike i kritike, čak i ako nisu pobijedili, dokazuje primjer Sare Renar koja je ove godine osvojila nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu Jesen. Porinima za RockOff tu nije kraj – kompilacija s pjesmama izvođača s premijernog izdanja – RockOff – Festival novog zvuka – osvojila je nagradu Porin za najbolji album s raznim izvođačima.

Zato žiri i organizatori podsjećaju kako je glazbena platforma Karlovačko RockOff otvorena za izvođače svih glazbenih stilova, bendove ili samostalne izvođače, a više informacija dostupno je na službenoj facebook stranici Karlovačko RockOffa, koja trenutačno broji više od 2700 fanova ili na: www.karlovacko.hr/karlovackorockoff/


Pročitajte još: Počinje Karlovačko RockOff , Karlovačko RockOff započeli Vatra i M.O.R.T.


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,