Robot usisivač za učinkovito čišćenje

Robotski usisivač Smart Force Extreme iz Rowente je usisivač koji pruža jednostavan način čišćenja za bilo koju vrstu površine, čak i za tepih. Prepustite usisavanje ovom jednostavnom robotskom usisivaču koji će posao obaviti umjesto vas.Četiri različita programa čišćenja osiguravaju čiste površine gdje god vam je to potrebno. Aktivna motorizirana četka osigurava efektivne performanse na bilo kojoj površini, čak i tepiha, dok dvije bočne četke omogućavaju preusmjeravanje i sakupljanje prašine u kutevima, za usisavanje pomoću centralne četke i čišćenjem ispod namještaja kako bi čišćenje bilo besprijekorno.

Robotski usisivač je opremljen s navigacijom koja izbjegava zidove i namještaj, te sprječava njegov pad niz stube. Na taj način postižu se savršeni i sigurni rezultati čišćenja. Zahvaljujući vrlo snažnom motoru dobivaju se optimalni rezultati.

Čak osam senzora omogućuju mu sigurno kretanje kroz prostor i efikasno usisavanje. Opremljen je s litij-ionskom baterijom koja ima do dva puta duži životni vijek od NiMH baterija istog napona. Baterije mogu izdržati 130 minuta čišćenja s time da je zadnjih 30 minuta baterije namijenjeno za povratak robot usisivača na mjesto za punjenje.

Opremljen je i s daljinskim upravljačem kojim mu možemo zadavati zadatke. Model Smart Force Extreme RR7145 opremljen je i uređajem koji može svojim infracrvenim zrakama napraviti virtualni zid preko kojeg usisivač ne prelazi.

S robotskim usisivačem Rowenta Smart Force Extreme vaša će kuća biti očišćena samo jednim klikom. Odaberite pravi model i uživajte u jednostavnosti korištenja. Baterije su skoro prazne? Ne brinite! Smart Force robotski usisivači automatski se vraćaju u stanicu za punjenje.

F. K.


Tagged: , , , , , , ,