Rock spektakl: Deep Purple i Gibonni

Članovi Deep Purple, najglasnijeg banda svih vremena, čiji se koncert u Zadru nestrpljivo iščekuje, u Hrvatsku dolaze dva dana ranije kako bi uživali u ljepotama prekrasnog grada na Jadranu i njegove okolice.
Deep Purple i GibonniU sklopu projekta ZadaRock, 15. srpnja bit će dugo očekivani dan za sve ljubitelje dobrog starog rocka jer upravo će tog dana jedan od najdugovječnijih i najaktivnijih rock bandova na svijetu, zajedno s našim Gibonnijem, održati koncert za pamćenje na zadarskim Jazinama. U sklopu svoje turneje povodom zadnjeg albuma ‘Now What’ Purplovci će mnoge podsjetiti na bezvremenske pjesme kao što su ‘Smoke on the Water’, ‘Into the Fire’, ‘Perfect Strangers’ i još mnoge druge.

Purplovci na Jadran dolaze u nedjelju, 13. srpnja, a za boravak su odabrali hotel Falkensteiner Iadera u Petrčanima, desetak kilometara od Zadra. Tamo će uživati tri dana, budeći se uz pogled na Jadran i obližnje otoke s jedne, te prekrasan Velebit s druge strane.

Da uistinu žele upoznati zemlju u koju dolaze, govori i činjenica da su članovi banda tražili da im se tijekom boravka pripremaju domaći autohtoni specijaliteti, a izrazili su i želju za jednodnevnim jedrenjem kako bi upoznali otoke zadarskog arhipelaga o kojima su čuli puno divnih stvari.

Outbox

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,