Rockersko ljeto u MSU

Tri dana do početka ‘Ljeta u MSU!’ druženjem za novinare na istoimenoj lokaciji otkriven je cijeli program ovog atraktivnog multimedijskog projekta koji traje od 20. lipnja do 31. srpnja.
Jadranka Ivaniš Yaya, Andrea Barberić Lukić, Branko Kostelnik, Nataša Ivančević i Alen Galović‘Ljeto u MSU! osmislili smo kao niz prvoklasnih sadržaja koji su posebno osmišljeni za urbanu publiku uz vrlo pristupačnu cijenu. Naša ideja je da pružimo svim građanima pravo osvježenje uz koncerte priznatih domaćih rock glazbenika, filmske projekcije i razgledavanje velike retrospektivne izložbe legendarne umjetnice Vlaste Delimar ‘To sam ja’, izjavio je mr.sc. Branko Kostelnik, autor koncepta ‘Ljeto u MSU!’ i producent MSU-a.

Na ‘Ljeto u MSU!’ građane je pozvala i Jadranka Ivaniš Yaya, jedne od mnogobrojnih izvođača u sklopu ovog projekta najavljujući dobru svirku i sjajni lineup tijekom nadolazeće ljetne sezone.

Na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU svake subote od 21.30 sati izredat će se velika domaća rock imena kao što su Rundek Cargo Trio, Elemental, Urban & 4, Gustafi, Bambi Molesters i Jinxi, a svaki petak čut će se na platou MSU-a i ‘Korijeni rocka’ uz svirku mladih rock bendova zajedno s DJ izvedbama.

Prije nego što pod zvjezdanim nebom Zagreba krenu prašiti gitare, svake subote od 17.30 i 19.30 sati svi posjetitelji mogu se osvježiti u klimatiziranoj dvorani Gorgona uz najbolje filmove sezone ‘Best of Metropolis’ te uživati u velikoj retrospektivnoj izložbi umjetnice Vlaste Delimar ‘To sam ja’  koja je otvorena svakim danom od 11 do 21 sat i subotom od 11 do 24 sat sve do kraja ovog cool ljetnog programa.

MSU otvara svoju ljetnu sezonu u petak, 20. lipnja klupskom svirkom na platou te u subotu koncertom Rundek Cargo Tria na krovnoj terasi MSU. Završetak svojeg ljetnog programa MSU će obilježiti 31. srpnja rođendanskom zabavom legendarne umjetnice Vlaste Delimar.

Ovaj moćan kultorološki paket koji uključuje ulaz na rock koncert, filmsku projekciju i restrospektivnu izložbu Vlaste Delimar može se nabaviti za pristupačnih 79 kuna na blagajni MSU-a. S obzirom da je broj ulaznica ograničen, svi ljubitelji dobre svirke, filmova i legendarne izložbe mogu već sada osigurati za sebe nikad uzbudljivije ljeto u MSU.

Pragma

Pročitajte još:

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,