Rolling Stone: Matija Babić na naslovnici

Novi je broj Rolling Stone Hrvatska od danas (utorak, 18. veljače) na svim kioscima. Hrvatsko izdanje na naslovnici ima Matiju Babića, a regionalno – Beatlese.
Rolling Stone-Beatles i Matija BabićNakon prosinačkog dvobroja, novi broj regionalnog izdanja Rolling Stone magazina stiže na kioske i pretplatničke adrese. O aktualnim političkim temama razgovarali su s Matijom Babićem, osnivačem internetskog portala index.hr koji nakon 10 godina pauze za jedan tiskani medij otvoreno i bez cenzure progovara o svim kontroverznim pitanjima, dok su o glazbi, DJ-iranju i radu vlade razgovarali s jednim od najuspješnijih domaćih poduzetnika, Emilom Tedeschijem.

Rolling Stone vodi i na opširno putovanje kroz vrijeme u priči o danu kada su Beatlesi po prvi put sletjeli na američko tlo, prisjećaju se lika i djela nedavno preminulog oskarovca Philipa Seymoura Hoffmana, a iz arhive su iskopali nagrađivani (životni) intervju koji je 2005. godine osnivač Rolling Stone magazina Jann Wenner napravio s frontmanom benda U2, Bonom Voxom. Donosimo i veliku priču o čovjeku koji je osnovao ‘Ebay za kriminalce’, popularni Silk Road, iscrpan tekst o Simple Mindsima koji početkom ožujka stižu u Zagreb,  hommage kanadskim ‘novim klincima’ iz banda Arcade Fire, ali i našim ‘novim klinkama’, curama koje se skrivaju iza imena Punčke.

Rolling Stone

Pročitajte još: Prvi broj hrvatskog Rolling Stonea

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,