Ronald Braus i gosti oduševili Rovinj

Proteklog vikenda, na otoku Sveti Andrija koji slovi kao najljepši rovinjski otok, održano je 14. izdanje koncerta ‘Ronald Braus i gosti’.Ronald Braus i Ana DomišljanovićRiječ je tradicionalnoj manifestaciji koju punih 14 godina organizira Turistička zajednica grada Rovinja, uz potporu hotelijersko ugostiteljske kuće Maistra. U sklopu ovog glazbeno-scenskog događaja, uz baritona Ronalda Brausa nastupila je glumica Mila Elegović, koja se publici predstavila s dvije autorske pjesme.

Braus je uz pratnju Darijana Ivezića izveo nekoliko skladbi i dueta sa sopranisticom Ljiljanom Čokljat čiji je suprug, glumac Velimir Čokljat, publici podario prekrasne stihove. Nešto mlađe u publici oduševila je mlada dizajnerica Nikolina Poropat, koja je predstavila kolekciju pod nazivom ‘Feeling fashion’.

Kvartet Damira Kukuruzovića bio je pravo osvježenje večeri, a najveće oduševljenje mnogobrojne publike izazvalo je pojavljivanje glazbene legende hrvatske glazbe – Mire Ungara, koji je uz pratnju kvarteta izveo nekoliko svojih pjesama. Nakon ove lijepe večeri održano je druženje svih okupljenih u sklopu kojeg su promovirana vina istarskih vinara – Tomaz, Grota, Matošević, Zigante i Degrassi.

D. G.


Pročitajte još: Mila Elegović: Kradljivica srca


 

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,