Samsung preklopni pametni telefoni

Na eventu tvrtke Samsung, održanom na Europskom trgu u Zagrebu otkrivene su sve tajne novih pametnih telefona i doznalo se koje će to inovacije njihov sadržaj na društvenim mrežama učiniti još boljim.Preklopni pametni telefon Galaxy Z Flip3 5G stane u svaki džep i podsjeća na mobitele s početka 2000.-tih godina. No, zbog inovativne tehnologije i kada je preklopljen, s njim se i dalje može fotografirati, slušati muziku ili čitati poruke.

‘Tehnologija koju donosimo u novim pametnim telefonima posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime onim što nudimo na tržištu’, istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija Samsung Electronics Adriatic.

Predstavljen je i Galaxy Z Fold3 5G, preklopni pametni telefon uz koji se može uživati u svom najdražem sadržaju zbog velikog zaslona, a kamera je skrivena ispod zaslona kako bi bez ometanja mogli koristiti mobitel i iskoristiti sve prednosti koje on nudi. Uz sve to, na njemu se mogu istovremeno listati i uređivati fotografije.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , ,