Scena iz kino hita Čefuri raus!

Prva dostupna scena iz komedije za koju je Emir Hadžihafizbegović osvojio nagradu za najboljeg glumca!
Čefuri raus-Emir Hadžihafizbegović i Ranka KavcPredstavljamo prvu dostupnu scenu iz hita ‘Čefuri raus!’, snimljenog prema istoimenom bestseleru, kojeg je samo u slovenskim kinima pogledalo 55.000 ljudi. Film je režirao Goran Vojnović, a u glavnim ulogama pojavljuju se Benjamin Krnetić, Dino Hajderović, Ivan Pašalić, Jernej Kogovšek i Emir Hadžihafizbegović koji je upravo za ulogu oca u ovom filmu osvojio nagradu za najboljeg glumca na 23. međunarodnom filmskom festivalu u Cottbusu.

U sceni koju imate priliku vidjeti, Radovan i njegov sin Marko voze se u automobilu na košarkašku utakmicu. Marko svakako ima talent za košarku, ali zbog društva u kojem se nalazi, općenite životne situacije i vlastitog karaktera ima problema s autoritetom – kako s ocem, tako i s trenerom.

Film ‘Čefuri raus!‘ snimljen je prema istoimenom bestseleru koji je u Sloveniji oborio rekorde prodaje, a koji je također objavljen i u Hrvatskoj sa zavidnim prodajnim rezultatima. U filmu su glavni likovi Marko, Adi, Aco i Dejan – izbjeglice koji su sa svojim obiteljima za vrijeme rata došli živjeti u Sloveniju. Marko je ljut zbog toga što je prestao igrati košarku, što ga zanosna televizijska voditeljica (susjeda) ne primjećuje te pogotovo zbog toga što će mu otac (Hadžihafizbegović) pobjesniti nakon što sazna da je prestao s treninzima. Adi je iziritiran činjenicom da je njegov brat Sanel ovisnik o drogi te što njegov otac Mirsad rađe spava s konobaricama u Austriji nego se bavi problemom svoga sina. Makarovićka – vesela djevojka zadaje probleme Aci koji se želi osvetiti Damjanoviću, vozaču autobusa. Dejan je tjeskoban zbog toga što se njegova majka želi preseliti u Slovenske Konjice. Jedne noći policajci četvoricu prijatelja zaustave na cesti i u tom trenutku njihovi životi krenu u jednom potpuno drugom, neočekivanom smjeru…

Komedija ‘Čefuri raus!’ u Cineplexxu i odabranim kinima započinje se prikazivati od četvrtka, 9. siječnja!

Continental

Pročitajte još: Slovenski hit film Čefuri raus uskoro u Hrvatskoj , Goran Vojnović na Festivalu svjetske književnosti

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,