Šegrt Hlapić krenuo u čudnovate zgode

Uz nezapamćeni interes publike, medija i poznatih lica održana je sve­čana premijera filma ‘Šegrt Hlapić’ u multipleksu CineStar Zagreb u Branimir centru.
Šegrt Hlapić-premijeraBila je to prava prilika za obiteljski izlazak pa se tako među uzva­nicima moglo vidjeti i mnogo mališana koji su došli uživati u zgodama postolara koji je bio malen kao lakat i veseo kao ptica. Bojana Gregurić na Šegrta Hlapića’ povela je sina Raula (koji se može pohvaliti da u filmu glumi njegova baka Božidarka Frajt), Rene Bitorajac je izveo cijelu obitelj kao i Goran Grgić, Kristijan Ugrina došao je s kćeri, a Mislav Čavajda sa sinom.

Svoga djetinjstva i obavezne lektire prisjetili su se i mnogi drugi poznati, no najveće zvijezde ipak su bili glavni junaci, debitanti na velikom platnu, Mile Biljanović (Šegrt Hlapić) i Ena Lulić (Gita).

Teret slave pomogla im je nositi filmska ekipa prevođena Silvijem Petranovićem (redatelj i scenarist), Nikolom Kojom, Hristinom Popović, Mi­lanom Pleštinom, Bojanom Navojcem, Liviom Badurinom, Kristijanom Potočkim i Larisom Lipovac (koreograf).

Svečanu premijeru ‘Šegrta Hlapića’ uveličani su svojim dolaskom i legende hrvatskog glumišta Marija Kohn i Špiro Guberina koji se također pojavljuju u filmu.

Blitz

Pročitajte još: Šegrt Hlapić konačno u kinima , Šegrt Hlapić – Pod starim krovovima

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,