Skinfinity: Prva hrvatska premium kozmetika

U zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici u ugodnom društvu medija, predstavljen je prvi hrvatski premium brend preparativne kozmetike Skinfinity, novootvorena oaza ekskluzivne kozmetike.Brend Skinfinity jedinstven je po svemu, a prije svega po odabiru inovativnih sastojaka, s kojima su uspjeli postići najbolju djelotvornost i stabilnost proizvoda. Sastojci koje koriste su pomno izabrani nakon višegodišnjeg istraživanja i raznih kliničkih studija. Skinfinity laboratorij se posebno ponosi činjenicom da ne koristi sirovine poput konzervansa na bazi parabena, mineralnih ulja, derivate nafte (vazelin i parafinsko ulje) i slično, a kozmetika se proizvodi u vlastitom proizvodnom pogonu u Zagrebu, u skladu s najvišim europskim standardima.

‘Skinfinity laboratorij predstavlja liniju za njegu kože koja mijenja sve. Sastojci i omjeri djelatnih tvari koje koristimo i njihova kombinacija dosad su nepostojeći na području preparativne kozmetike. Najveća pozornost posvećena je djelatnim sastojcima iz prirode i biljnim vrstama koje su tisućama godinama opstajale u ekstremnim uvjetima. Među njima su jedinstvene kombinacije matičnih stanica, ekstremolita, nutrijenata i krioekstrakata. Skinfinity linija jedinstvena je po svemu, a prije svega po pristupu čija je nit vodilja pomalo egoističan pristup njezi kože’, otkriva Mirela Ilenić, direktorica razvoja proizvoda Skinfinity.

Mirela Ilenić i Dario Čičin Karlov

U asortimanu Skinfinity kozmetike možete pronaći sve za njegu lica, tijela i ruku, a za ljeto koje nam je pred vratima odlični su proizvodi iz linije proizvoda za njegu suhe i dehidrirane kože Hydra Ca-Mg, koji su idealni za dubinsko hranjenje i revitalizaciju iscrpljene kože od sunca i ekstremnih vrućina. Za njegu tijela osoba sa suhom kožom, iz Skinfinityja preporučuju Hydra Ca-Mg Body Butter za svakodnevnu primjenu. Revolucionarna kombinacija sastojaka daje koži toliko potrebnu vlažnost, ali i što je možda još važnije – potiče revitalizaciju i prirodnu opskrbu stanica vodom. Za posebno suhu i dehidriranu kožu tu je Hydra Ca-Mg Body Splash, čija bogata tekstura izvanredno hrani i osvježava kožu kojoj je potrebna SOS hidratantna njega.

Skinfinity će vam pružiti sve što ste tražili od vrhunske kozmetike, kvalitetu, djelotvornost i egoističan pristup njezi kože za sve one koji hrabro i beskompromisno traže iskorak u njezi kože. Skinfinity kozmetika dostupna je u vlastitoj maloprodaju u Tkalčićevoj 80, te u svim bolje opremljenim ljekarnama.

P. R. / Foto: John Pavlish

Tagged: , , , , , , ,