Springsteen & I u multipleksima CineStar

‘Springsteen & I’ filmski je događaj posvećen glazbenikovim obožavateljima, a čine ga Springsteenove najpopularnije pjesme i dosad neviđene le­gendarne izvedbe iz svih razdoblja njegove karijere. Ovaj jedinstveni glazbeni dokumentarac i kolektivno filmsko iskustvo producirale su kompanije Ridley Scott Associates i Mr. Wolf i to uz Springsteenovu punu potporu te u suradnji s njegovim menadžerima i izdavačima.
Bruce SpringsteenPrije četrdeset godina Bruce Springsteen stupio je na rockersku scenu i zau­vijek ju promijenio. S više od 120 milijuna prodanih albuma i brojim nagra­dama, uključujući zapanjujuću brojku od dvadeset nagrada Grammy, njegova je glazba postala ritam jedne cijele generacije. Te su pjesme neraskidivo povezane s nevjerojatnim životnim pričama obožavatelja koji su uz njih di­sali, a sada će gledatelji diljem svijeta imati priliku vidjeti kako je glazba Brucea Springsteena postala soundtrackom tolikih života.

‘Springsteen & I’ inspiriran je Scott Free Londonovim od kritike hvaljenim filmom ‘Life in a Day’, a Springsteenov tim bio je iznimno susretljiv po pitanju neviđenih arhivskih snimki i koncertnog materijala. U karijeri koja uživa bezrezervnu odanost fanova  već skoro pet desetljeća, ove godine bilježimo 40. godišnjicu Springsteenova prvijenca ‘Greetings from Asbury Park’, a 2014. slavimo i trideset godina od objave iznimno utjecajnog i slavnog albuma ‘Born in the USA’.

Dio tog slavlja bit će i hrvatski fanovi koji film mogu pogledati samo u utorak 19. studenog u 20 sati u multipleksima CineStar (kada će ‘Springsteen & I’ biti prikazan globalno u cijelom svijetu) u sklopu programa ‘Spektakli u Cinestaru’ koji već treću godinu za redom donose najveća kulturna događanja u svoje multilpekse čime pop, rock i klasičnu glazbu te najbolje svjetske koncertne, operne i  balete izvedbe čine dostupne svima.

Blitz

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,