Štrumpfovi 2 – najgledaniji u 19 godina

Proteklog je vikenda animirani hit ‘Štrumpfovi 2’ srušio još jedan kino rekord!
Štrumpfovi 2Premda je sa službenom kino distribucijom započeo prije tri i pol mjeseca, animirani hit ‘Štrumpfovi 2’ punih se 16 tjedana ne skida s vrha najgledanijih filmova u domaćim kinima. Do danas ga je sveukupno vidjelo 203.835 gledatelja, čime su ‘Štrumpfovi 2’ postali uvjerljivo najgledaniji animirani film u posljednjih 19 godina.
Što se tiče razdoblja od osamostaljenja Hrvatske, jedini animirani film bolji od ‘Štrumpfova 2’ još uvijek je ‘Kralj lavova’ kojeg je u domaćim kinima pogledalo više od 300.000 ljudi.

Animirani super hit ‘Štrumpfovi 2’ u službenu kino distribuciju u Hrvatskoj krenuo je 1. kolovoza, a na prvom mjestu domaćeg box officea zadržao se čak sedam tjedana. Svojim trenutačnim kino rezultatom od 203.835
gledatelja ne samo da je uvjerljivo premašio prvi nastavak iz 2011. godine (134.926 gledatelja), već je porazio i dosadašnjeg rekordera ‘Ledeno doba: Zemlja se trese’ koji je 2012. završio na prvom mjestu najgledanijih filmova godine s ukupno skupljenih 203.610 gledatelja.

‘Štrumpfovi 2’ sigurno kroče prema prvom mjestu najgledanijih filmova 2013. godine i teško da će se do kraja godine pojaviti neki film koji ih može dostići. Zanimljivo je da je i 2011. godine prvi nastavak Štrumpfova bio najgledaniji na velikim platnima što je dovoljan pokazatelj da naši najmlađi vole mala plava stvorenja kao što smo ih nekad davno voljeli i mi gledajući ih na malim ekranima.

Continental

Tagged: , , , , , , , , ,