Svjetska koreografija plesnog studija TransForm

U Zagrebu je održan najveći međunarodni kvalifikacijski turnir DanceStar ESDU 2016 na kojem su se predstavili i plesači Plesnog studija TransForm. Više od stotinu mladih plesača PS TransForm svoj je talent pokazalo u kategorijama Lyrical, Open, MTV Commercial, Urban i Production number te su ponovno ostvarili sjajne rezultate.
Plesni studio TransFormPS TransForm osvojio je čak devet prvih, jedno drugo i dva treća mjesta. Koreografija ‘Harry Potter’, koju je koreografirala Ivana Rončević, nominirana je da predstavlja Hrvatsku među top 20 najatraktivnijih koreografija svijeta, a Davor Ćiković osvojio je posebnu nagradu za izvrstan pedagoški i trenerski rad. Ovaj uspjeh osigurao im je sudjelovanje na svjetskom natjecanju World Dance Masters 2016 u žestokoj konkurenciji od nekoliko tisuća plesača iz čak 55 zemalja. World Dance Masters 2016 održat će se, kao i svake godine, u Poreču od 25. do 29. svibnja.

Plesni studio TransForm osnovan je 2014. godine, te djeluje na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu. Trenutačno broji oko 200 plesača, a osnivači studija su Davor Ćiković i Ivana Rončević.

Iza njih su brojni video projekti, plesne radionice, natjecanja i nastupi kojima svojom nevjerojatnom energijom uvijek izazivaju oduševljenje publike. Nakon uspješnog plesnog vikenda vrijeme je za povratak u dvoranu jer su pripreme za uzbudljivo porečko finale već počele.

P. M.

Tagged: , , , , , , , ,