Taxi Cammeo: Novi poslovni prostor za 10 godina rada

U zagrebačkom Bundek centru, u povodu 10. godišnjice osnutka, svečano je otvoren novi poslovni prostor taxi kompanije Cammeo.Taxi CammeoCammeo grupa ove godine obilježava petu godišnjicu rada u Zagrebu i desetu u Hrvatskoj. Svoj su poslovni put započeli kao mala obiteljska tvrtka s tek nekolicinu zaposlenih i 13 vozila u floti, a danas, zahvaljujući franšiznom poslovanju zapošljavaju 725 djelatnika te imaju 254 moderno opremljenih vozila. Samo u Zagrebu zapošljavaju 350 djelatnika te zauzimaju oko 40 % tržišnog udjela zagrebačkog taxi tržišta. Osim u glavnome gradu, prisutni su u Rijeci, gdje su i započeli s radom, te u Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku, Koprivnici i Vukovaru.

Visokom kvalitetom usluge i prihvatljivom cijenom uspjeli su pokrenuti taxi revoluciju i tako potaknuti stvaranje navika vožnje taxijem. Danas je vožnja taksijem dostupna mnogima, bez obzira na platežnu moć.

Porast potražnje za novim uslugama nameće i porast kapaciteta i broja zaposlenih pa u Cammeo grupi najavljuju zapošljavanje novih tisuću djelatnika tijekom narednog perioda.

U proteklih deset godina, uspješno su se suočili s brojnim poteškoćama te su, zahvaljujući trudu i jasnoj viziji, uspjeli pronaći najbolji način za stabiliziranje poslovanja i zauzimanje vodeće tržišne pozicije.

Pokrenuli su prvi licencirani edukativni program za taksiste u Europi, Taxi akademiju, lansirali inovativni softverski sustav Taxi Navigator, namijenjen taxi kompanijama, koji su uspješno implementirali u više od 50 inozemnih tvrtki te pokrenuli Taxi Cammeo franšizu. Osim toga, kontinuirano razvijaju i neke nove projekte s kojima prate tekovine modernoga doba te se prilagođavaju potrebama svojih klijenata.

Prilikom otvaranja novih poslovnih prostora, generalni direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski, rekao je: ‘Čast mi i je i zadovoljstvo što naš deseti rođendan slavimo u novim, moderno opremljenim prostorima, usklađenima s najvišim standardima kvalitete. Preseljenje u nove prostore samo je mali korak prema našem daljnjem širenju i unaprjeđenju kvalitete taxi usluge u cjelini. Ponosan sam što smo u ovih deset godina bili faktor koji je utjecao na pozitivne promjene u navikama naših sugrađana, koji danas najradije biraju taxi za prijevoz do željenog odredišta, jer su svjesni da je to najbrži, najsigurniji i najpovoljniji oblik prijevoza.’

P. R.

Tagged: , , , , , , , , ,