Tjedne novosti s Radija 808

Nakon živahnog tjedna provedenog u Laubi te dva odlična partyja u režiji 808 soundsystema, ovo je pregled nadolazećeg tjedna na Radiju 808.
Radio 808-Album tjedna
Titula albuma tjedna pripala je sočnom albumu ‘Food’ američke pjevačice Kelis. Krajem 2013. Kelis je potpisala diskografski ugovor za britansku nezavisnu izdavačku kuću Ninja Tune, na kojoj je izdan album. Za produkciju je zaslužan dobro znani Dave Sitek (TV On The Radio), a na albumu gostuju CSS i Priscilla Ahn. Kritika kaže da je ovo najzreliji, najtopliji i najopušteniji komad muzike koji je Kelis napravila u karijeri,a utjecaje za album izvukla je u nostalgičnim osjećajima i glazbi koju su joj u djetinjstvu puštali roditelji, tako da obiluje soulom, funkom, gospelom i afrobeatom.Kroz tjedan ćemo slušati (a neki možda i jesti) ‘Jerk ribs’, ‘Cobbler’, ‘Fish Fry’, ‘Forever Be’ i ‘Hooch’.

U ‘Domaćem radu’ koji možete pratiti svakog radnog dana u 11.15 sati, slušat ćete Disciplinu kičme, Eevu, Stillness, Haustor i Frenkieja, a za 808 artiste odabrani su Yacht, Sohn, Nicka Mulveya, Dub Inc. i Wild Beasts.

Svakog petka u 12 sati predstavljanje je Top 20 chart u kojem možete putem web stranice glasati za svoje favorite te svaki tjedan osvojiti jedan od vrijednih CD-a koje poklanja Universal Music Hrvatska. S obzirom na povremene tehničke poteškoće emitiranja iz prostora galerije Lauba, prošlotjedna nagradna igra za CD ‘Days Are Gone’ grupe Haim prebacuje se za ovaj petak. Za ovotjedni no.1 izglasali ste zajedno s uredništvom radija pjesmu ‘Paris’, najnoviji singl švedske grupe Little Dragon, a cijelu listu Top 20 Charta možete poslušati na Digsterovoj playlisti.

Radio 808

Tagged: , , , , , , , , , ,