Tony Cetinski: Novi zvuk u pjesmi Laku noć

Čovjek čiju iznimnu vokalnu kvalitetu cijene i na svjetskoj razini, Tony Cetinski, ispisao je novu glazbenu stranicu povijesti. Novim singlom i spotom ‘Laku noć’ predstavlja ne samo novu skladbu, već potpuno novi i drugačiji zvuk, slobodno možemo reći novog Tonyja Cetinskog.

Ovom skladbom, Tony će promovirati i novi projekt, a riječ je o akustičnim varijantama pjesama, bližim rocku ili pravom pop rock zvuku. Upravo u taj novi koncept, kazao je Tony, odlično se uklopila iznimno uspješna regionalna autorica Aleksandra Milutinović, koja potpisuje pjesmu ‘Laku noć’ u dijelu glazbe i teksta.

‘Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama ‘Zar malo to je’, ‘Krik’, ‘Mjesečar’, kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo. Istodobno sam pomladio i prateći bend, novim mladim snagama, koje su donijele i odlične nove ideje. Svi koji radimo na ovom projektu jako smo sretni i ponosni na naše novo malo dijete. Predajemo vam ga s povjerenjem jer znamo, da to znate vrednovati i primiti pod svoje. Nova pjesma nastala je u zmajevu gnijezdu Hit Records studija’, poručuje Tony Cetinski.

‘Laku noć’ prati spot sniman pod redateljskom palicom Darija Lepoglavca, koji je s Tonyjem osmislio cijelu priču.

H. R.


Tony Cetinski: Mjesečarem se odužio Puli i obožavateljima
Tagged: , , , , , , , , ,