Tony Cetinski: Unplugged koncert u Puli – najava za Arenu

Uoči velikog jubileja ’25 godina s vama’ u pulskoj Areni, kojim slavi svoju prisutnost u samom estradnom vrhu, Tony Cetinski iznenadio je okupljene turiste na pulskom gradskom forumu.
Tony Cetinski-Pula-ForumUoči predstojećeg koncerta u pulskoj Areni koji će se održati u utorak,11. kolovoza, u prostorijama pulske Gradske vijećnice upriličio je druženje s medijima i obožavateljima.

U ime Grada Pule dočekao ga je gradonačelnik Boris Miletić, a za pet najsretnijih koji su putem njegove facebook stranice osvojili pozivnicu za druženje, bila je to idealna prilika da ga upoznaju.

Tony Cetinski-Pula-Forum-unpluggedOkružen svojom najvjernijom publikom, Tony je spreman za najemotivniji koncert u karijeri, ali je rekao da osjeća malu tremu jer je uvijek izazov pjevati pred domaćom publikom u Istri. Zajedno s bendom napravio je iznenađenje za sve okupljene na pulskom gradskom forumu gdje je održao kratki unplugged koncert. Nekoliko stotina ljudi jako brzo je ispunilo gradski forum te u jedan glas pjevalo Tonyjeve najveće hitove.

Ulaznica je ostalo još malo, a može ih se kupiti na prodajnim mjestima Eventima ili na blagajni pulske Arene na dan koncerta. Z koncert se očekuje dolazak publike i iz Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske.

H. R.


Ivan Dečak i Tony Cetinski
AntenaPlugged: Tony Cetinski i Vatra
Tagged: , , , , , , ,