Tragovi: Dokumentarna serija Nove TV

U ponedjeljak, 7. ožujka, Nova TV predstavlja novu dokumentarnu emisiju ‘Tragovi’, koja donosi neke od najzagonetnijih i najtežih zločina koji su se dogodili na području Hrvatske. Za idejni koncept i sadržaj zaslužan je urednik i voditelj ove emisije Domagoj Mikić.
Nova TV-Tragovi‘Tragovi’ će prikazati zločin koji je svojevremeno potresao Hrvatsku, iz perspektive svih sudionika koji su na izravan ili neizravan način uključeni u sam događaj. Tako su za emisiju ‘Tragovi’ pred kamerama Nove TV, po prvi puta govorili i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju koji će se emitirati u ponedjeljak od 22.30 sati.

Uz njih, Domagoj Mikić razgovarao je i s obiteljima žrtve i ubojice, ključnim svjedocima te će sve izjave biti prikazane u emisiji. Osim izjava, kriminalistička priča se dodatno prati kroz snimane rekonstrukcije samog zločina, kao i najavama voditelja sa lokacije koja je dio samog zločina.

U prvoj emisiji donose priču o 16-godišnjoj Aniti Kulaš iz mjesta blizu Dugog Sela, kojoj se izgubio svaki trag nakon silaska na autobusnoj stanici svega nekoliko metara od kuće. Bezbrižna tinejdžerka osim što je odrađivala praksu u frizerskom salonu, vikendom je uživala u izlascima sa svojom najboljom prijateljicom i njezinim dečkom. ‘Posumnjali smo da bi Anita mogla biti eventualno žrtva kaznenog djela trgovanja ljudima’, otkriva u emisiji policijski službenik koji je radio na slučaju, a ono što je uslijedilo šokiralo je cijelu Hrvatsku.

T. V.

Tagged: , , , , , , ,