Trailer filma Mamma Mia! snimanog na Visu

Dugometražni igrani film ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, nastavak velikog kino hita iz 2008. godine, dobio je svoj prvi službeni trailer.Priča prati dobro poznate likove koje i ovaj put glume Amanda Seyfried, Pierce Brosnan i Colin Firth, a dio filma ovoga se ljeta snimao i na Visu. Filmska ekipa je na otoku imala 24 snimajuća dana, a na setu je bilo angažirano više od 270 hrvatskih filmskih djelatnika i statista.

Autor scenarija i redatelj filma ‘Mama Mia! Here We Go Again’ je Ol Parker, producenti su Judy Craymer i Gary Goetzman (koji su zaslužni i za produkciju originalnog mjuzikla), dok su autori glazbe te ujedno i izvršni producenti osnivači i članovi švedske grupe ABBA, Benny Andersson i Björn Ulvaeus.

Uz originalnu glumačku postavu koju čine Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried i Dominic Cooper, u nastavku ćemo gledati i nova imena kao što su Lily James, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Alexa Davies i Jessica Keenan Wynn.

Premijera filma očekuje se na ljeto 2018. godine.

HAVC


Tagged: , , , , , , , , , , , ,