Tribina Razotkrivanje s Koranom Serdarević

Je li promjena moguća, trebamo li je se bojati, jesu li nam sve mogućnosti otvorene ili smo zarobljeni u svojim predrasudama, obiteljskim i društvenim normama, samo su neka od pitanja na koja ‘Eksperiment Irene Tot’, intrigantan i uzbudljiv prvi roman Korane Serdarević, pokušava odgovoriti.

Irena Tot mlada je uspješna žena u ranim tridesetima, no duboko je nezadovoljna svojim životom te odluči promijeniti se, ali za to joj ne trebaju pripravci ni knjige o samopomoći, nego samo čvrsta volja i želja da postane druga i drugačija, da u sebi probudi onu snagu koju je nekada imala, a koja se putem zagubila.

‘Eksperiment Irene Tot’ dirljiv je, snažan, hrabar i provokativan roman o najdubljim pitanjima svakoga čovjeka, roman koji rastvara junakinju i pokazuje da se promjene ne trebamo bojati, već da u nju trebamo beskompromisno i hrabro kročiti.

O romanu će se govoriti na tribini Razotkrivanje u dvorani Müller zagrebačkog kina Europa, u četvrtak, 1. veljače (19 sati), a razgovor će voditi Seid Serdarević.

F. R.


Tagged: , , , , , , , , ,