Turski chef oduševio goste zadarskog turnira

Gala večera Zadar Dogus Basketball Tournamenta u Portus Beach Clubu u D-Marin Dalmacija okupila je sudionike prestižnog košarkaškog turnira koji su uživali u jedinstvenoj večeri ispunjenoj višeosjetilnim gastro putovanjem.nusret-gokce-i-kosarkas-semih-erdenTurska kuharska zvijezda Nusret Gokce, poznat po specijalitetima s roštilja, po drugi je puta oduševio goste turnira gastro delicijama koje je pripremao nekoliko sati. Izvrsni specijaliteti oduševili su vlasnika Dogus grupe Ferita Sahenka, zadarskoga gradonačelnika Božidara Kalmetu, bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Željka Pavličevića, legendarnog Ratu Tvrdića, kao i trenera Lokomotiv Kubana Fotiosa Katsikarisa.

Organizatorica turnira Zdenka Zrilić iz S Eventa večer je provela u društvu košarkaških zvijezda među kojima su bili izraelska legenda Doron Jamchi, David Blatt trener Darussafake Dogus i brojni drugi.

Najjači europski pripremni košarkaški turnir Zadar Dogus Basketball Tournament održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a prate ga brojni novinari iz cijele Europe. Sve su utakmice turnira u izravnom prijenosu u brojnim zemljama Europe što je izvrsna reklama i poziv za posjet Hrvatskoj.

T. D. / Foto: Marin Gospić


Nusret Gokce i Marko Lučić
Sukošan: Turski chef na otvorenju Portus Beach Cluba


kosarkasi-zadar-doron-jamchi
Košarkaške zvijezde sa zadarskim mališanima
Tagged: , , , , , , , , , , ,