Tužno pismo Briana Johnsona, pjevača AC/DC-a

Nakon što je potvrđena vijest da će na ostatku ‘Rock or Bust’ svjetske turneje pjevača grupe AC/DC, Briana Johnsona, zamijeniti Axl Rose, odnosno frontman grupe Guns N´Roses, Brian je objavio pismo za obožavatelje.
AC-DC-Brian JohnsonU njemu objašnjava detalje zbog kojih je morao odustati od pjevanja na ostatku turneje te koliko ga je ta spoznaja shrvala. No, objavio je sretnu vijest – ne planira u mirovinu i moći će nastaviti snimati s bendom u studiju čim se oporavi. Lošu je vijest saznao 7. ožujka kada su mu stručnjaci rekli da riskira potpuni gubitak sluha ukoliko nastavi s nastupima na velikim koncertima.

‘Osobno sam shrvan s razvojem situacije više nego što itko može zamisliti. Emotivno iskustvo kroz koje sada prolazim je najgore što sam ikad osjetio u životu. Biti dijelom AC/DC-a, snimati ploče i nastupati pred milijunima vjernih obožavatelja u posljednjih 36 godina je bilo moje životno djelo. Ne mogu se zamisliti bez da sam dio toga, ali trenutačno nemam izbora. No jedno je sigurno, uvijek ću biti uz AC/DC – ako ne fizički, onda duhom…’, napisao je Brian napominjući kako se grozno osjeća i zbog obožavatelja koji su kupili ulaznicu za otkazane koncerte.

Sada mu je, kaže, fokus oporaviti se kako bi poboljšao sluh. Na kraju pisma poručuje kako je unatoč nesigurnim prognozama optimističan i zahvaljuje svima na podršci i razumijevanju.

M. R.


AC-DC
AC/DC na europskoj turneji
Tagged: , , , , , , , , ,