U prodaji najgledaniji animirani film Štrumpfovi 2

‘Štrumpfovi’ su jedan od onih kultnih crtića uz koji su mnogi od nas odrastali. Uvukli su se u naše domove te smo ih na svojevrstan način i svojatali, kao da su upravo naš produkt, a ne belgijski.
Štrumpfovi 2Vjerojatno ni sam autor, belgijski crtač stripova Pierre Culliford Peyo, nije ni sanjao koliko će planetarno popularna postati njegova izmišljena plava bića koja žive u gljivama. U više od pola stoljeća, ‘Štrumpfovi’ su rasli s nama kao i mi s njima. Od stripa preko crtića i napokon animiranih filmova.

Animirani hit ‘Štrumpfovi 2’ već su nekoliko mjeseci na vrhu najgledanijih filmova u domaćim kinima – do danas ga je sveukupno vidjelo preko 205.000 gledatelja, čime je osvojio titulu najgledanijeg animiranog filma u posljednjih 19 godina.

Upravo iz tog razloga izašlo je izdanje na DVD-u, Blu rayu i 3D Blu rayu, sinkronizirano na hrvatski.

U ovom nastavku glavni zlikovac u ‘Štrumpfovima’ – čarobnjak Gargamel stvara dva zločesta lika nalik Štrumpfovima i daje im imena ‘Zloćke’ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Nakon što otkrije da će mu za ostvarenje nakane biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Zloćke pretvoriti u prave Štrumpfove), Gargamel otima Štrumpfetu i dovodi je u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. Tako Gargamel sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko, moraju se vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu.

Menart

Pročitajte još: Štrumpfovi 2 – najgledaniji u 19 godina

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,