UB40 podržali humanitarnu akciju udruge RokOtok

Popularno Fuliranje u sklopu Adventa u Zagrebu dodatno su začinili članovi legendarne grupe UB40 koji su kušali međimurske gibanice i podržali Domagoja Jakopovića Ribafisha i rad njegove udruge RokOtok.

Advent u Zagrebu poseban je doživljaj i puno je razloga što ga svake godine posjećuje tisuće Zagrepčana i gostiju iz cijelog svijeta. Fuliranje na Strossmayerovu trgu dobra je prigoda i za vrijedne humanitarne akcije, poput one koju je organizirao poznati novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish i članovi njegove udruge RokOtok. Ovoga puta na štandu udruge našao se poseban domaći specijalitet – slasne međimurske gibanice koje su posjetitelji imali prilike kušati i na taj način pomoći radu udruge i humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za projekt RokOtok.

Humanitarnoj akciji i kušanju specijaliteta pridružili su se i bubnjar Jimmy Brown i vokalist Gilly G, članovi legendarnog sastava UB40, koji su ovoga vikenda posjetili zagrebačko Fuliranje. U dobrom raspoloženju, zadržali su se kod štanda Ekos Cakes i fotografirali se, kušali međimurske gibanice i tako podržali Ribafisha i njegov projekt RokOtok. Projekt je, u spomen na njegova sina Roka, započeo prošloga ljeta sa ciljem da, kako kaže Ribafish, ‘makne djecu od malih ekrana’ i promovira drugačiji način provođenja slobodnog vremena kroz plivanje, igru i aktivnosti na otvorenom te što kvalitetnije druženje djece i roditelja.

Renata Cisar


Ribafish: Projekt RokOtok ide dalje!

Tagged: , , , , , , , , , ,